schoonheidssalon reinhof tiel logo
schoonheidsspecialist passewaay tiel gelderland het reinhof mara

Schoonheidsspecialist Tiel

Hallo, mijn naam is Mara en ik ben een ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialist in Tiel. Ik ben de trotse eigenaresse van ReinHof, een schoonheidspraktijk waar je terecht kunt voor professionele verzorging met hoogwaardige, natuurlijke producten.

Bij ReinHof geloven we dat het belangrijk is om af en toe tijd voor jezelf te nemen in het drukke bestaan. Daarom bieden we behandelingen aan die gericht zijn op het verzorgen van je lichaam én het verlichten van stress en spanning. In onze ontspannende sfeer kun je alles even vergeten en helemaal tot rust komen.

Mijn behandelingen zijn ontworpen om zowel je lichaam als geest te verzorgen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige, natuurlijke producten. Deze zijn geïnspireerd door de medicinale werking van de natuur zoals we dat in Brazilië gewend zijn. Als Braziliaanse schoonheidsspecialist in Tiel wil ik mijn passie voor natuurlijke schoonheid graag delen.

Bij ReinHof geloven we dan ook dat schoonheidsbehandelingen meer zijn dan alleen cosmetische ingreep. Onze schoonheidspraktijk in Tiel (Gelderland) is daarom ook meer dan alleen een plaats voor een behandeling. Het is een plek waar je kunt genieten van Braziliaanse gastvrijheid en inspiratie. Ik help je daar graag bij, als je dat wilt.

Of je nu op zoek bent naar een verfrissende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage of een andere schoonheidsbehandeling, bij ReinHof ben je aan het juiste adres. Als schoonheidsspecialiste in Tiel verwelkom ik je graag in mijn praktijk om je te helpen bij het verzorgen van je lichaam en geest. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Meer informatie
Schoonheidsspecialiste in Tiel

Schoonheidsspecialist Tiel
schoonheidssalon tiel reinhof manicure 2