schoonheidssalon reinhof tiel logo
Waxen Brazilian Wax Harsen Ontharen Tiel Passewaay Gelderland

Waxen en Brazilian Wax in Tiel

Bij schoonheidssalon het ReinHof in Passewaaij, Tiel (Gelderland), zijn we gespecialiseerd in professioneel ontharen. Al sinds 2013 zijn we de eerste keus in de omgeving van Tiel voor Waxen en de populaire Brazilian wax. Onze salon biedt een breed scala aan ontharingsopties voor dames, waaronder gezichts- en lichaamsbeharing, benen, bovenlip, oksels en meer.

Onze professionele waxbehandelingen maken gebruik van 100% natuurlijke en vloeibare wax van Lycon, die direct op de huid wordt aangebracht voor een supergladde en zijdezachte huid. Wij begrijpen dat ontharen een persoonlijke keuze is en er zijn dan ook verschillende methoden, waaronder scheren, epileren, harsen, ontharingscreme, laseren en waxen. Onze klanten geven aan dat ze na hun eerste waxbehandeling nooit meer iets anders willen.

Wij geloven dat professioneel ontharen een vak is en nemen de tijd voor elke behandeling om het beste resultaat te behalen. Of het nu gaat om een gewone waxbehandeling of een Brazilian wax, wij zorgen dat het een aangename ervaring wordt voor elke klant die bij ons in Tiel, Gelderland, langskomt.

Waxen Brazilian Wax Harsen Ontharen Tiel Passewaay Gelderland

Veelgestelde vragen Waxen

Wat is een Brazilian wax precies?

Een Brazilian wax is een specifieke vorm van ontharing waarbij het haar in de bikinilijn en de schaamstreek wordt verwijderd. Dit kan variëren van een klein streepje tot het verwijderen van al het haar uit deze gebieden.

Is waxen pijnlijk?

De pijn van waxen kan variëren van persoon tot persoon en is afhankelijk van hoe gevoelig je huid is. Sommige mensen ervaren weinig tot geen pijn, terwijl anderen het als pijnlijk beschrijven. Bovendien kan de gevoeligheid van de huid afnemen naarmate men vaker waxbehandelingen ondergaat.

Hoe vaak moet ik mijn brazilian wax doen?

Het is afhankelijk van de groei van je haargroei, maar over het algemeen wordt aangeraden om een Brazilian wax ongeveer eens in de vier tot zes weken te ondergaan.

Is het gevaarlijk om een Brazilian wax te doen tijdens de menstruatie?

Het is meestal veilig om een Brazilian wax te doen tijdens de menstruatie, maar het is wel aan te raden om het te vermijden tijdens de eerste dag van de menstruatie omdat de huid dan gevoeliger is.

Hoelang moet mijn haar zijn voor het waxen?

Jouw haar moet minimaal 2 weken gegroeid zijn.

Kan ik een Brazilian Wax doen als ik net bevallen ben?

Nee, je huid dient eerste minimaal 3 maanden te herstellen.