schoonheidssalon reinhof tiel logo
holistische schoonheid holistisch schoonheidsbehandeling passewaay tiel gelderland het reinhof

Holistische Schoonheid

Bij ReinHof Schoonheidssalon in Tiel geloven wij in de kracht van holistische schoonheid. Onze holistische schoonheidsbehandelingen zijn gericht op een gezonde geest en een gezond lichaam, omdat we geloven dat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Of je nu komt voor een gezichtsbehandeling, Brazilian wax of andere behandeling, bij ons staat persoonlijke aandacht en een op maat gemaakte aanpak voorop. Onze producten zijn 100% natuurzuiver, biologisch en dierproefvrij, omdat wij geloven dat je alleen dat op je huid moet smeren wat je ook zou kunnen eten of drinken. Beleef de kracht van holistische schoonheid bij ReinHof Schoonheidssalon in Tiel.

Tijd speelt geen rol

We nemen de tijd voor jou en jouw huid, zodat je even helemaal kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Persoonlijke Aandacht

Ik geloof dat elke huid uniek is. Daarom bied ik persoonlijke en op maat gemaakte behandelingen, met als doel huidverbetering, ontspanning en persoonlijke aandacht. Het resultaat: een gezonde huid die straalt en een tevreden klant die met een lach de salon verlaat.

Lichaam en Geest

Ik geloof dat een gezonde huid niet alleen van buitenaf komt. Onze huid is verbonden met ons immuunsysteem, hormoonstelsel, zenuwstelsel, stress en voeding. Daarom bied ik niet alleen schoonheidsbehandelingen maar ook persoonlijke aandacht voor een gezonde huid van binnenuit.

Lycon

Lycon is de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen. Het is een natuurlijke, verzorgende hars. Aromatische oliën met heerlijke geuren zorgen ervoor dat de wax onweerstaanbaar ruikt en door de zachte texturen heerlijk aanvoelt. De wax is intensief verzorgend voor de huid. De haren blijven langdurig weg. En zelfs de 1mm haren worden meegenomen! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Bestel Lycon in de webshop of ervaar in mijn praktijk.

Absolution

De huid is uniek: zij weerspiegelt emoties, de omgeving en intimiteit. Het veranderd haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar de huid en te voorzien in wat zij vraagt, hou je haar in conditie en helpt het de balans en schoonheid te herstellen. Dit is waarom Absolution is ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, huid verbeterend en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: door Mix & Match makkelijk af te stemmen op de behoeften van de huid. Hoogwaardige natuurlijke en biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Greenlife. Bestel Absolution in de webshop of ervaar in mijn praktijk.

Meer informatie

Schoonheidssalon Tiel » Holistische Schoonheid